Uncategorized

Ambivalenta Amber fick kicken

Jag är så tacksam för mina vänner. Ju äldre jag blir, desto mer uppskattar jag de riktigt nära relationerna. Tack och lov har jag haft modet att rensa i min bekantskapskrets. De ambivalenta relationerna har fått styrka på foten. Den stress som uppstår när man umgås med människor som ibland står på ens sida, men vid andra tillfällen kan få en att må riktigt dåligt är ju inte hälsosamt i längden. Därför fick dessa relationer helt enkelt ett slut. Jag satte punkt. Ut med ambivalenta Amber.

Kvar har jag mina vänner, det vill säga de som vill mitt bästa, som jag kan lita på och som stöttar mig vad som än händer. De här guldklimparna kommer att förlänga mitt liv och åtminstone göra mig lyckligare så länge jag lever.

Denna helg har jag förmånen att få träffa en av mina närmsta tjejkompisar. Vi ska träffas för en promenad. Det behöver inte vara svårare än så. Under en timmes promenad hinner man prata om ganska mycket. Det ger mig en massa ny energi för en ny arbetsvecka. Hur ofta träffar du vänner? Har du haft mod att rensa i din vänkrets? Har du inte det tycker jag att det är dags. De ambivalenta relationerna tar mer energi än vad de ger och bör därför avslutas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.