Uncategorized

Sommaren är här!

Tjenare, Janne här. Nu var det längesedan denna bloggen uppdaterades så jag kände att det var dags för ett inlägg.

Denna sommaren är mitt mål att spendera så mycket tid som möjligt med att göra så lite som möjligt. Jag har planerat flera träffar med släkt och vänner men jag har inte planerat några byggprojekt eller liknande som jag de flesta andra somrar är upptagen med. Ofta blir min semester och sommar mer hektisk och stressig än mitt arbetsliv. Och så vill jag inte ha det denna gång.

Jag har nyligen köpt en dyr Weber grill och bestämt mig för att bli riktigt bra på att grilla. Och det är inte något litet område att bli bra på, jag satt i säkert 1 timme bara och läste fakta, tester och recensioner av grilltänger, haha! Jag kan rekommendera sajten https://bastitest.nu/ som hade ett test av grilltänger, men även lite andra grejer jag behöver i sommar, som t.ex. en regntunna och häcksax.

Tyvärr hittade jag inget test av hängmattor men jag ska ändå köpa det väldigt snart, kanske Biltema har någon billig modell. Jag har nämligen tänkt spendera en stor del av sommaren i en hängmatta med en bok i handen.

Jag har läst flertalet böcker i år men på sommaren brukar jag läsa ungefär dubbelt så mycket. Mina favoriter i år var Mord i Havanna av Jan Mårtensson samt The Hustler av Walter Tevis.

Vädret har varit helt perfekt hittills, runt 20-25 grader, kanske lite varmare just idag. Tyvärr blir det ju risk för torka, skogsbränder och dåliga skördar då, så jag hoppas det regnar lite snart faktiskt!

svensk sommar är underbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *