Vårens utbildningar avklarade – Nationell konferens 25/5!

Nu är vårens utbildningar avklarade. Från Ystad i Söder till Hudiksvall i Norr… Vi vill passa på att tacka alla de närmare 200 deltagare som varit med och förgyllt varje utbildning och fått oss att känna ännu mer att vi faktiskt gör något viktigt tillsammans!!!

Reklam nya utbildningar

Bara för att utbildningarna är klar så innebär detta inte att arbetet är klart! Det finns fortfarande mycket att göra för att stötta upp de befintliga verksamheter som finns över hela Sverige och utbyta erfarenheter mellan oss alla. Dessutom vill vi fortfarande se fler verksamheter starta upp över landet och hjälper mer än gärna till med detta!

Till sist vill vi passa på att tipsa om vårens Nationella konferens som kommer att äga rum i Eskilstuna den 25 maj. Vi är tyvärr lite sena med informationen, men klart är i alla fall datumet samt att vi detta år kommer att fokusera mer kring samverkan mellan det offentliga och civila och kring matchningen av nyanlända med svenska föreningar.

Boka in den 25 maj redan nu i era kalendrar! Så fort vi har inbjudan och mer information klar så kommer vi att publicera det här på sidan.

Posted in Nyheter.