Tre dagar kvar – stort tack till er alla!

IMG_7988

Det är med visst vemod, men framförallt med mycket goda minnen och fantastiska uppleverlser, som jag om tre dagar lämnar uppdraget som Nationell koordinator för Flyktingguide/Språkvän.

Sedan hösten 2014 har jag fått vara med och sprida arbetet med språkvänner över hela Sverige, till såväl åtskilliga kommuner som ideella föreningar som brunnit och kämpat för att få till integration i praktiken! Detta har varit en stor förmån. Jag har lärt mig mycket genom såväl lokalt, regionalt och rikstäckande arbete. Och framförallt genom alla er som jag haft turen att träffa under resans gång!

Tre nationella konferenser och 10 rikstäckande utbildningar senare står jag nu förväntansfull inför nya utmaningar. Det finns inte möjlighet att fortsätta mitt arbete i Eskilstuna kommuns regi. Därmed tänker jag vara föräldraledig några månader över sommaren och få lite välbehövlig vila och tid med familjen. Men till hösten är jag åter på banan igen i någon form och ni får mer än gärna komma med tips på spännande arbetsmöjligheter! (ni kan nå mig på jonatan@rescueteam.com)

Stort tack till er alla som jag mött under resans gång!

Med vänlig hälsning /Jonatan Mathai

Posted in Nyheter.